Star Wars őrület a Mag-házban

Tegyél le mindent, mert itt indul a legújabb Star Wars rajongói klub!

Mi a Star Wars életérzés, miben rejlik a filmek, trilógiák varázsa?  Több ’tudományos’ és ’magyarázott’ megközelítés is létezik a meghatározásra, mi azonban nem ebbe az irányba kezdeményezünk, hanem maradunk az egyszerűbb megoldásnál, magánál a rajongásnál, a Csillagok háborúja univerzum megszállottságánál. Tény ugyanis, hogy milliók kedvence a filmeposz, ugyanakkor van egy olyan masszív réteg is, mely egyszerűen  nem érti mi ez az egész őrület. Nos, mi megpróbálunk teret és lehetőséget teremteni arra, hogy a rajongók, a kedvelők, a szimpatizánsok, az univerzumban élők rendszeres, vagy alkalmankénti összejöveteléhez hozzájárulunk.

Ha benned is ott lakozik az a bizonyos erő, akkor jegyezd fel a naptáradba, hogy 2018. január 27-én 16 órától a Mag-házban lesz jelenésed, ahol a következő Star Wars életérzésekre hívunk:

  • Ha van jelmezed, öltözz be, s gyere abban! A legjobb jelmezeket díjazzuk!
  • Hozd el magaddal kedvenc Star Wars figurádat, játékodat, kabaládat. Meséld el a történetét, varázsolj el bennünket a kedvenced által. A legjobb történeteket díjazzuk!
  • Készülj fel, mert lelkesedésedet, tudásodat Star Wars totóval teszteljük. A legjobb megoldásokat díjazzuk!
  • Ha van lézerkardod, hozd magaddal, mert sötétedés után ’fénykard-párbajt’ vívunk. A legjobb kardvívókat díjazzuk!
  • Ne hagyd otthon a lelkesedésed, mert alkalmad lesz űrvadász gépek hajtogatására is.

18 órától pedig a Közösségi Mozink és Filmműhelyünkkel rajongói körben a Csillagok háborúja klasszikus film mentén beszélgetünk a Star Wars életérzésről.

Időpont: 2018. január 27-én 16 órától