Nemzeti Együttműködési Alap 2017. személyes konzultáció

2017. január 03.

nea

Kedves Civil Partnereink!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2017. évi felhívásai megjelentek, melyre minden Magyarországon bejegyzett egyesület vagy alapítvány benyújthatja pályázatát, amennyiben 2016. december 31-ig jogerősen nyilvántartásba vett a bíróság, az éves bevétele nem haladja meg az 50 millió forintot, illetve nem részesült 3 millió forintnál nagyobb mértékű TAO támogatásban.
A támogatások a civil szervezetek működését, valamint szakmai programjait támogatják, így két pályázat benyújtására van lehetőség minden szervezetnek.

A Komárom-Esztergom Megyei Civil Információs Centrum által lehetőséget biztosítunk a civil szervezeteknek arra, hogy személyes konzultációban segítsük a pályázatokon való indulásukat.

A működési célú pályázatok benyújtásához személyes konzultációk időpontjai:

• 2016. január 11. szerda, 9 órától Tatabányán a Bázispontban, Tatabánya Kós Károly u. 2.
  • 2016. január 13. péntek 9 órától Komáromban a Mag-házban, Komárom-Koppánmonostor, Csendes u. 8.

A szakmai programok pályázatának benyújtásához személyes konzultációk időpontjai:

• 2016. január 23. hétfő 9 órától Komáromban a Mag-házban, Komárom-Koppánmonostor, Csendes u. 8.
  • 2016. január 24. kedd, 9 órától Tatabányán a Bázispontban, Tatabánya Kós Károly u. 2.

A személyes konzultációkhoz regisztráció szükséges. Regisztrációját ide kattintva teheti meg!

Amennyiben első alkalommal indul a NEA pályázatokon, vagy új regisztrációt kell benyújtania, akkor az alábbi dokumentumokat hozza magával. A dokumentumok eredetiek legyenek (beszkenneljük, visszaadjuk)  meglétük nélkül nem tudunk segíteni.

• A szervezet e-mail címe. Olyan e-mail cím szükséges, amit rendszeresen olvasnak, legjobb megoldás ha a szervezet nevére regisztrálnak egy címet.
  • A szervezet alapító okirata vagy alapszabálya. A legutolsó, a bíróság által jogerősen elfogadott eredeti aláírású példány.)
  • A szervezet utolsó lezárt évi pénzügyi beszámolója, vagy közhasznúsági jelentése. A jelenlegi kiírásokhoz a 2015. évi beszámoló az elfogadott, amely a birosag.hu oldalról letölthető. Amennyiben nem tudják a saját beszámolójukat letölteni, abban az esetben szükséges a benyújtást igazoló dokumentum, ami lehet ajánlott feladóvevény az OBH-nak címezve, vagy az elektronikus ügyfélkapu visszaigazolása a benyújtásról.
  • A szervezet képviselőjének aláírási címpéldánya, vagy banki bejelentő kartonja.
  • A szervezet utolsó bankszámlakivonata, az önrész igazoláshoz.
  • A Tatabányai Törvényszék által kiállított bírósági kivonat, ami nem lehet régebbi 30 napnál. Figyelem! Az adatoknak egyeznie kell a birosag.hu adataival (lekérdezési felület lejjebb).

A pályázati kiírásokról, a szervezet regisztrációjáról az alábbi linkeken tájékozódhat:

Ne hagyja az utolsó pillanatra a pályázatának elkészítését, mert az idei évtől a regisztrációs nyilatkozatnak a pályázat benyújtásáig be kell érkeznie a támogatáskezelőhöz! S munkatársaink elérhetősége is korlátozott.