Bölcsokert

2017. március 21.

Bolcsokert

Kedves Kisgyermekes Szülők!

Idén tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a Születés Hete országos szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozat, melyhez egyesületünk kilenc éve kapcsolódott, s amit mi az anyák napján kezdünk, és amit egy hétig tartó programokkal színesítünk.
A programok ebben az évben is színes és tartalmas szabadidős elfoglaltságot ígérnek a párkapcsolat, szexualitás, családtervezés, anyává-apává válás, várandósság, szülés-születés, szoptatás/táplálás, csecsemőgondozás, hordozás, női szerepek megélése, gyermekvállalás és karrier egyeztetése témakörökben.
Programsorozatunknak része a „Bölcsőkert” bővítése, mikor is a hagyományt folytatva a tavaly született koppánmonostori babák tiszteletére újabb kis gyümölcsfákkal gazdagítjuk településünk bevezető kerékpárútja melletti közösségi gyümölcsöst, Tóth Kálmán néhai tanító emlékpadja melletti „Bölcsőkertet”. Amennyiben gyermeke 2016.01.01 és 2016.12.31 között született, és érdekli a program, kérem jelezze az eletter@novonet.hu vagy a +3620/584-2860-as elérhetőségeinken 2017. 03.31-ig.

Üdvözli Önöket:
Juhász Gáborné