2017. április 13.

okide

Az Országos KID Egyesület
"Pályaorientációs alapok fogyatékos és egészségkárosodott fiatalokat nevelő szülők számára ”
E-001244/2015/D018) elnevezésű képzést tart.
A képzés időtartama: 2017.04.20-2017.04.21. 14.00- 19. 00 óráig
A képzés helyszíne: 2903 Komárom, Csendes utca 8. Mag-ház

A képzés célja:

A képzés célja a fogyatékkal, illetve egészségkárosodással élő, pályaválasztás előtt álló, illetve pályaorientációs segítséget igénylő fiatalok szülei, nevelői, segítő családtagjai számára olyan alapismeretek biztosítása, amelyek hozzájárulnak gyermekük pályaorientációjának segítéséhez, valamint a saját munkaerő-piaci kulcskompetenciáik felméréséhez, fejlesztéséhez, mellyel maguk is könnyebben be/vissza tudnak illeszkedni a munkaerő-piacra.

A képzés térítésmentes!

Jelentkezni lehet: eletter@novonet.hu email címen és a 0634/526-955-ös telefonszámon (jelentkezés sorrendjében fogadjuk a regisztrációkat 2017.04.18-ig).

Mindenkit szeretettel várunk!