Nyári napközi a Mag-házban

2013-as napközi képei >>

2012-es napközi képei >>

Bővebb információ:

A Nyári napközire a helyi általános iskolákban kell jelentkezni!
Érdeklődni az Önkormányzatnál lehet!
Thoma Béla: 0634/541-306

Nyári napközi

2014. június 06.

Tisztelt Szülők!

Korábban már tájékoztattuk Önöket, hogy a nyári napközis tábort az Élettér Egyesület szervezi a Mag-házban.
Címe: Koppánymonostor, Csendes u. 8.

Jelen levelünkben néhány gyakorlati tudnivalóról tájékoztatjuk Önöket:

• Időtartalma: 2014. június 23 - 2014. augusztus 22.
  • A komáromi gyerekek a Szabadság téren gyülekezhetnek reggel, 7.15 órakor. A 32-s jelű autóbuszra a Petőfi iskolával szemben lévő megállóban szállnak fel, ill. ahol számukra megfelelő.  (Az autóbusz a MOL lakótelepről indul 7.00 órakor.) A szőnyi gyermekek már útközben felszállhatnak valamelyik megállóban. A koppánymonostoriak közvetlenül a Mag-házhoz mehetnek, ahol 7.00 órától ügyeletes fogadja őket.)
  • Visszaérkezés kb. 16.30-kor. Az autóbusz a fenyves tábortól indul 16.00 órakor.
  • A tábor szervezői kérik, hogy a Tisztelt Szülők pénteki napon jelezzék az egyesület részére, hogy a gyermek a következő hétfőtől menni fog-e a táborba.
  • A napközi költsége: az iskolai menzai díj, a Saxum Kft intézzi! Az étkezés bármely okból való lemondását az adott napnál két nappal korábban szükséges megtenni. Ennek elmaradása következményei a szülőt terhelik. E kötelezettség a térítés ellenében és a térítés nélkül étkező gyermekekre egyaránt vonatkozik. Az étkezési díj befizetése mindig előre történik, a Saxum Kft telephelyén A befizetést igazoló nyugtát hétfőn reggel kell leadni a Mag-házban.
  • Az étkezés lemondását a Mag-házban is és a 06 20/4321370-es telefonszámon is szíveskedjenek megtenni!
  • Azok a gyermekek, akik tanév közben rendelkeztek ebéd térítési díj kedvezménnyel (pl.: 50%), természetesen rendelkeznek ezzel a tábor ideje alatt is. Az erről szóló igazolást a jelentkezési laphoz kell mellékelni.
  • A Mag-ház elérhetősége az 526-955-ös telefonszám.

Gyermeküknek kellemes táborozást kívánunk!