Horgoló Suli a Dél-komáromi Babahordozó és Mosható Pelenka Klub anyukái szervezésében

2016. október 15.

baba klub

2016. október 18. (kedd) 10 órától vár a Dél-komáromi Babahordozó és Mosható Pelenka Klub!

Szeretettel várunk következő találkozónkra, ahol a horgolás alapjaival ismerkedünk meg! Gyere és készíts velünk horgolt cukiságokat, sapkát, lábszármelegítőt, nyakmelegítőt, rágcsaláncot, ünnepek előtt csodálatos díszeket!

Szívesen látunk olyan mamikat, mamákat is, akik már profibbak a horgolásban, és átadnák tudásukat az ifjú anyukáknak!

Horgolótűt, fonalat hozz magaddal! (Ha 4-es tűd van, akkor ahhoz való fonalat válassz - kezdőknek ezt a méretet ajánlják.) Ha van horgolós könyved, azt se hagyd otthon, jól jöhet az ötlet- mintakeresésben.

Program helyszíne: Mag-ház előadó terme, 2903 Komárom, Csendes utca 8.
Részvételi díj: 400 Forint

baba klub plakát

Dél-komáromi Babahordozó és Mosható Pelenka Klub

2016. október 07.

baba klub

2016. október 12. (szerda) 10 órától vár a Dél-komáromi Babahordozó és Mosható Pelenka Klub!

10 órától hordozóeszköz bemutató, majd 30 perces Maminbaba - hordozós latin fitness bemutató óra következik. A foglalkozást vezeti Amzulescu Melánia baba-és gyermekhordozási tanácsadó, Maminbaba oktató, a PÁVA Hordozós Klub vezetője.

Program helyszíne: Mag-ház előadó terme, 2903 Komárom, Csendes utca 8.
Részvételi díj: 800 Forint

baba klub plakát

Dél-komáromi Babahordozó és Mosható Pelenka Klub

2016. szeptember 27.

kép

2016. október 4. kedd délelőtt 10 órától várjuk azokat a mamikat, papikat és babájukat, akik érdeklődnek a babahordozás és/vagy a mosható pelenkázás iránt.

Célunk a hasonló érdeklődési körű anyukáknak találkozási lehetőséget biztosítani, ahol nem nézik őket UFO-nak. Nem kínai a másik számára, ha a válaszkész és a kötődő nevelésről beszélünk. Nem néz ki senki a teremből, ha síró babádat cicivel kínálva nyugtatod meg. Nem ítél el senki, ha babát magadra kötve végzed a házimunkát, vagy éppen megérti anyatársad, ha a Repelus és a G-diapers vásárlása között őrlődsz napok óta. Más lesz ez a kedd, mint a többi. Jelentősége van. Ezen a bizonyos napon ugyanis, ami nem mellesleg a Nemzetközi Babahordozó Hétre esik, lelkes mami társakkal közösen megalakítjuk a Dél-Komáromi Babahordozó és Mosható Pelenka Klubot.

Ezen az alkalmon megismerkedünk a lehetőség iránt érdeklődő szülőtársakkal, közösen meghatározzuk klubunk célját, nevét, logótervet készítünk és kiválasztjuk a legalkalmasabb napokat a találkozóinknak. Mindenki elmondhatja igényeit, hogy a kötetlen beszélgetésen, játékon kívül milyen programra van igénye, ami kapcsolódik céljainkhoz. (Maminbaba, Kanga-training, hordozási tanácsadás, előadások, mosipelus és hordozási eszköz bemutató stb.)

Ne feledd, ez a kedd más, mint a többi!
2016. október 4. Mag-ház! (2903 Komárom, Csendes utca 8. emeleti babafoglalkoztató terem)

Csemete Zenede

2016. szeptember 14.

egyéni-kép

2014. január 20.

bababörze

2014. november 20.

bababörze

kép kép kép kép

Csemete Zenede

2014. május 22.

Csemete Zenede v2

2014. március 18.

kép kép kép kép

Baba foglalkozások elmaradása

2014. február 04.

Pöttöm Klub

Kedves Szülők!

Értesítünk benneteket, hogy a Csemete Zenede foglalkozás 2014. február 6-án és 13-án elmarad. A legközelebbi foglalkozás 2014. február 20-án tartjuk!

A Pöttöm klub játszóház is elmarad február 11, 13 és 18-án. A legközelebbi játszóház 2014 február 20-án lesz!

Csemete Zenede a Mag-házban!

2013. október 08.

Pöttöm klub

Sok baba és mama örömére zenebölcsőde indul Koppánymonostoron 2013. október 17-től.
A program népi mondókákból, ölbeli játékokból és gyermekdalokból áll. Az anyukák számára lehetőség nyílik új dalok megismerésére, a rég elfelejtettek felidézésére.

kép

Pöttöm klub

Kedves Szülők és kis Barátaink!

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy ismételten működik Koppánmonostoron, a Mag - házban játszóházunk. A játszóház működése változatlan formában - a Biztos Kezdet Klubhoz hasonlóan -

„Mag - ház Pöttöm Klubja”

néven nagy szeretettel vár benneteket.
A Pöttöm Klub minden kedden és csütörtökön délelőtt várja a játszani, barátkozni vágyó kisgyerekeket, szüleikkel együtt!
Mag-ház Pöttöm klubja