Új szolgáltatásunk: Tanácsadás a rehabilitációs foglalkoztatás területén

A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának területén 11 éves szakmai tapasztalattal, 8 éves társadalombiztositási kifizetőhelyi gyakorlattal, ajánlunk tanácsadást a megváltozott munkaképességű és egészségkárosodott munkavállalók foglalkoztatásával kapcsolatban, előzetes időpont egyeztetéssel délutáni és hétvégi időpontokban.

Amit nyújtunk:

• megváltozott munkaképesség, egészségkárosodás igazolásának dokumentumai (iratmintákkal)
  • az egészségkárosodáson alapuló ellátások és foglalkoztatási jogviszonyok kapcsolata
  • egyéni járulékok alakulása
  • kereseti korlátok az egészségkárosodáson alapuló ellátások tekintetében
  • a megváltozott munkaképességűek egészségbiztositási ellátásai
  • és ami még szükséges a jogszerű foglalkoztatáshoz

Szolgáltatásunkat ajánljuk mindazoknak a munkáltatóknak, akik a rehabilitációs hozzájárulás kiváltása céljából egészségkárosodott munkavállalókat kivánnak foglalkoztatni.

Dijaink:

Tanácsadás: 10.000 Ft/alkalom (1-2 óra)

Havi nyilvántartások vezetése:  6000 Ft/hónap

Kombinált tanácsadás:   30.000 Ft/hó (tartalmazza a folyamatos telefonos, e-mail-es tanácsadói szolgáltatást, havi nyilvántartások elkészitését, frissitését a megrendelő által biztositott adatok, iratok alapján).

Díjaink ÁFA mentesek.  Bevételeinket alapszabályunkban rögzített céljaink megvalósítására fordítjuk.

Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásainkat, egy olya nonprofit szervezetet támogat, mely országosan is egyedülálló módon saját tulajdonban lévő közösségi házat épített és működtet, melyben segítséget nyújt helyi és tágabb közösségeknek, magánszemélyeknek, civil szervezeteknek.

Várjuk egyéb, irodai tevékenységekkel kapcsolatos igényeiket  is! (dokumentumok  archiválása, adatrögzítés, irodai adminisztráció, stb.)

Elérhetőségünk:

e-mail: szinteagnes@vivamail.hu